Зареждане

Wanderlei Silva отговори на нападките на Mirko

Wanderlei Silva отговори на нападките на Mirko
Публикувано на: Декември 4, 2016 в 19:25 ч

По-рано тази седмица стана ясно, че Wanderlei Silva се е оттеглил от битката си с Mirko Filipovic, която бе планирана за 29 декември в Rizin FF. "Cro Cop" не прие изобщо добре новината и излезе с много пиперливо изказване по адрес на бразилеца, сравнявайки го със страхливец с пилешко сърце.

Отговорът на Wanderlei

Отговорът на Silva обаче не закъсня.
 
"Тук съм, за да обясня на феновете ми защо няма да се състезавам през декември. Възстановяването ми не вървеше добре, не съм 100% готов за този двубой, а аз съм професионалист. Никога няма да се бия, не само с Mirko, а с когото и да е, ако не съм добре подготовен. Много се изненадах от този човек, този хърватин, Mirko 'Cro Cop'. Когато беше лице в лице с мен ме нарече 'най-добрия в света', 'легенда', а сега зад компютъра говори глупости за мен.

Какъв човек си ти, Mirko? Да говориш глупости в интернет, а да не ми ги казваш в лицето? Силен си само зад клавиатурата? Ти си п*тка. На кого си мислиш, че говориш така? Успокой се, няма да е сега, но скоро ще си поучиш заслуженото. Знам много добре как да се добера до теб и ти сам знаеш, че те е страх от мен, страхливецо."
 

 
"1 милион долара"
 
"Наистина ми предложиха много добра сума, за да се бия с Mirko - предложиха ми 1 милион долара. Тренирам и мога да изляза да се бия, независимо дали за 30 секунди или 1 минута - хонорарът ми ще е този. Но аз съм професионалист и не се бия, ако не съм на 100% готов да направя шоуто, което феновете ми са свикнали да гледат. Така че ако ще се бия с някой, дали с теб, п*тко или с някой друг, не излизам докато не съм на 100% готов. Всеки знае, че имах много сериозна контузия и за сега се възстановявам добре. Тренирам и си връщам старата горма - на истински лудо куче. Няма да се бия обаче, ако не съм готов. Бия се за победа."
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес