Зареждане

Wanderlei Silva: Искам да почувствам кръвта на Sonnen

Wanderlei Silva: Искам да почувствам кръвта на Sonnen
Публикувано на: Юни 21, 2017 в 18:00 ч
 
Wanderlei Silva пристигна в Ню Йорк с мисия...
 
Бившият шампион на PRIDE и звездата на Bellator е готов да се изправи срещу Chael Sonnen в дългоочаквания мач между двамата и иска да има последната дума.
 
"Никога съм нямал противник, който толкова много да не харесвам", заяви Silva за MMAjunkie Radio във вторник. "Имах някои други срещи с момчета, които не харесвам като Ricardo Arona, но Sonnen е нещо много повече. Трябва да се концентрирам и да бъда готов за срещата."
 
Silva (35-12-1) и Sonnen (28-15-1) ще оглавят събитието на Bellator 180 в Ню Йорк.
 
Преди срещата им в събота двамата бойци заявиха, че не трябва да се намират в една и съща стая, докато промотират битката. Sonnen заяви, че следващия път, когато види Silva, ще се бие с него. Ситуацията е същата и от бразилска страна.
 
"Сигурен съм, че ще го нараня. Искам да почувствам кръвта му", заяви Silva.
 
Омразата, която Silva е насъбрал му дава допълнителна мотивация, докато се подготвя за първата си ММА битка от дълго време. Неговият дебют в Bellator идва три години след като планираната битка със Sonnen за UFC 175 беше отменена, когато Silva отказа да даде проба за забранени вещества. По-късно той призна, че е имал забранени вещества в кръвта си и Държавната атлетическа комисия на Невада му забрани да се състезава до живот в този спорт, след това комисията преразгледа наказанието му и го намали до 3-годишна забрана.


 
Silva каза, че е трябвало да направи дебюта си през декември, но не е бил в състояние да се бие. Автомобилна катастрофа преди година го принудила да претърпи операция на коляното и рамото си.
 
"Мина много време от последната ми битка", заяви той. "Сега, накрая, техниката ми се върна. Всичко е наред и съм наистина щастлив. Щастлив съм да се върна на работа."
 
Когато влезе в клетката, Silva очаква Sonnen да се опита да го свали на земята, но той има план за тази стратегия.
 
"Тренирах много удари с коляно, защото знам какво ще се опита да направи. Той има само едно движение и когато се опита да го изпълни ще получи коляно в главата."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес