Зареждане

Vitor Belfort обясни защо се подготвя с Balckzilians за Belcher

Vitor Belfort обясни защо се подготвя с Balckzilians за Belcher
Публикувано на: Август 23, 2012 в 11:22 ч

Бившия шампион в полу-тежката категория на UFC, Vitor Belfort, днес обясни защо реши да премести лагера за подготовката си за двубоя с Alan Belcher при Blackzilians. Двамата ще се срещнат в UFC 153 на 13-ти октомври в Рио де Жанейро, Бразилия.

"Той е завършен боец. Удря добре с крака и е подобрил уменията си на земя с треньора си по бразилско жиу-житцу Daniel Mares. Той е опасен боец, млад и отдаден и е добър опонент в тази категория. Затова тренирам с лъвовете.

Трябват ми тежки тренировки, затова отидох в Blackzilians. Имат много добри бойци на високо ниво. Доволен съм от тези тренировки, защото трябва да бъда натискан. Трябваха ми спаринг партньори. Чувствам се като нов. Прибирам се у дома много щастлив и доволен.

Мисля само за предстоящия си двубой и сега мисля само за Alan Belcher. Какво ще се случи след това, зависи от резултата. А резултат ще има, подготвям се да бъде положителен за мен."


Belfort е със статистика 7-1 от последните си 8 двубоя, като единствената му загуба е от Anderson Silva. Победата му над Yoshihiro Akiyama доказа, че все още има боен дух в него. Той трябваше да се състезава в UFC 147, но отказа двубоя заради счупена ръка по време на тренировка.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес