Зареждане

UFC отказали на Ian McCall да му помогнат със здравословен проблем

UFC отказали на Ian McCall да му помогнат със здравословен проблем
Публикувано на: Май 28, 2017 в 12:10 ч

Боецът в категория муха на UFC, Ian McCall има проблеми със здравословното си състояние напоследък. Той не само бе изваден от двубоя си с Neil Seery заради проблем, който се смяташе, че е отравяне с храна, но след това не излезе и срещу Jarred Brooks в UFC 208 заради стомашни проблеми, заради които лекари в Ню Йорк му препоръчаха да си махне жлъчката. От тогава насам McCall е търсил какво не е наред с неговото тяло.
 
"Нямам идея какво се случва, а от UFC ми казаха, че не могат да ми помогнат.

Имам проблем с хранопровода - той понякога блокира. Тогава губя кръвоснабдяването си към мозъка и припадам. А после започва серия от повръщане за около час, която може да продължи и няколко дни. Това се случи при тренировъчния лагер за Justin Scoggins, а след това и за Ray Borg. Постоянно бях в болницата."

След UFC 208, McCall е напуснал Бруклин с уверението, че UFC ще помогнат за всички медицински разноски по този проблем. Но нещата не се оказали такива.
 
"Те ми казаха, когато напусках Ню Йорк, че всичко ще бъде покрито от тях. Тогава се зарадвах, защото най-накрая ще можех да разбера какъв е проблема, да си направя всичко тестове и да се уверя, че не умирам от някаква болест. Но след като се прибрах у дома, получих обаждане от тях, в което ми казаха 'Хей, човече, съжаляваме. Не можем да покрием нищо.'

Това хем е тяхна вина, хем не е. Те имат застрахователен план, който не ми помага."
 
Без необходимата медицинска застраховка, която да помогне в изследванията относно какво се случва в тялото на боеца по време на подготвителните лагери, "Uncle Creepy" не знае дали има смисъл да се впуска в нови предизвикателства, след като трябва да плаща всичко от джоба си. Особено имайки предвид колко изкарва от настоящия си договор с организацията.
 
"Ако се съглася на нов двубой, то ще е за много повече пари от 16 000 долара. Не си заслужава да си рискувам здравето и живота."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес