Зареждане

Треньорът на Chael Sonnen смята да обжалва двубоя

Треньорът на Chael Sonnen смята да обжалва двубоя
Публикувано на: Юли 10, 2012 в 08:29 ч

Изглежда, че треньорът на Chael Sonnen, Scott McQuarry, планира да подаде жалба срещу решението на двубоя между Sonnen и Anderson Silva. Ударът, с който Silva зашемети Sonnen, според него е непозволен, тъй като макар и коляното да е попаднало в гърдите на американеца, бедрото на Silva го е ударило в лицето, причинявайки травма на езика на Sonnen.

"Смятаме, че намеренията му да го удари в лицето са били целенасочени. Може и да не го е ударил в лицето, но бедрото е стигнало до там и Sonnen прехапа езика си. Трябваше да му се направят 8 шева.

Ще поискаме реванш. Заслужаваме реванш. Ако единствения начин Silva да победи е с мамене, трябва да сме по-внимателни с него преди и по време на срещата. Позволен или непозволен е удара, няма значение, защото има вече прекалено много съмнения покрай него за да се получи реванш."


Ето, че сагата продължава към трета среща с бразилеца. Макар че Chael, както и други от екипа му, не са казали нищо по темата, неговия мениджър Mike Roberts заяви, че някой си измисля тази история.

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес