Зареждане

Silva смята, че Sonnen не заслужава двубой срещу него

Silva смята, че Sonnen не заслужава двубой срещу него
Публикувано на: Март 15, 2012 в 12:26 ч

"Той е обсебен от демон. Това е истината. Този атлет се издъни на допинг теста, бих го когато бях контузен, а той има проблеми със съдебната система. Той не уважава нищо и не уважава нашата страна. какво уважава? Нищо. Уважавам мнението и позицията на организаторите, но моето мнение е, че той не трябва да получава шанс да се бие с мен отново. Но аз не мога да решавам такива неща. Ще се готвя за този двубой, както се готвя за всеки останал. Той не уважава нашите идоли, които направиха историята на най-различни спортпве, като Lance Armstrong. Този човек е луд, има лични проблеми. Не одобрявам вниманието, което бразилските медии му отделят. Ако бразилец беше този, който говореше глупости за американските идоли, американските медии нямаше да го отразяват. Трябва бразилците да бъдат по-патриотични, както са американците."

Минаха почти две години откакто UFC шампиона в средната категория Anderson Silva победи Chael Sonnen в UFC 117.

След толкова време Sonnen си заслужи още един двубой срещу Silva през юни. Американецът продължава да обикаля насам-натам с фалшив колан и да твърди, че той е шампиона.

Сега след като вече реванша е почти неизбежен, Silva започва да звучи малко раздразнен. Ще успее ли да победи както трябва Sonnen? Или устатия боец ще довърши това, което започна в първия им двубой?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес