Зареждане

Rodolfo Vieira прогнозира, че ще бъде готов за UFC до края на 2018 година

Rodolfo Vieira прогнозира, че ще бъде готов за UFC до края на 2018 година
Публикувано на: Август 28, 2017 в 09:00 ч
 
Четирикратният световен шампион по джу-джицу и златен медалист от ADCC Rodolfo Vieira ще се завърне в клетката тази неделя за втората си ММА среща в Shooto Brazil 74.
 
В дебюта си по-рано тази година, граплинг феномена отказа Daniyar Zarylbek за по-малко от три минути. С повече време да еволюира като боец в смесените бойни изкуства, Vieira ще се изправи срещу Fagner Rakchall (2-3) в Рио де Жанейро и няма никакви тайни за своя план на игра.
 
"Искам да стана завършен боец, но за тези първи битки винаги ще трябва да заложа на най-силното ми оръжие, моето джу-джицу.", заяви Vieira за MMA Fighting. "Но аз съм готов. Ако не мога да го сваля на земята, сигурен съм, че ще мога да се справя с него и в стойка. Работих усилено в залата, имам страхотни треньори до мен (American Top Team, Florida)."

 
След безупречен дебют в Сао Пауло, Vieira се завръща в Рио де Жанейро, за да затвърди статута си на проспериращ ММА боец.
 
"Вярвам, че ще го откажа. По какъвто и начин да го завърша ще бъде перфектно - би било чудесно, ако го нокаутирам (смее се), но мисля, че ще го откажа. Всеки, който ме гледа, вярвам, че иска да види как го свалям на земята и го отказвам."
 
 
Vieira също разкри, че една не американска организация вече му е направила добро предложение. Руската ММА компания Absolute Championship Berkut вече го е достигнала.
 
"ACB дойдоха с наистина добро предложение, но все още мислим дали си струва. Все още съм неопитен, така че подписването с голяма организация в момента, дори ако парите са добри, е опасно. Трябва да внимавам с кариерата си, особено в началото. Моят фокус е да стигна до UFC, където се борят най-добрите в света. Знам, че това е дълъг и труден път и трябва да внимавам още от самото начало."
 
"Затова реших да тренирам доста продължително време преди да вляза в първата си професионална ММА битка. Знаех, че няколко добри победи могат да ми донесат предложение от UFC преди това да се случи с доста други атлети. Ако спечели пет или шест битки, мисля, че до края на следващата година ще бъде готов да вляза в UFC.", завърши Vieira.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес