Зареждане

Провокациите на Rashad Evans

Провокациите на Rashad Evans
Публикувано на: Септември 10, 2008 в 09:14 ч

Ако не беше победил Chuck Liddell с нокаут, Rashad Evans щеше да отговаря пред медиите по други два въпроса.

 

Защо си въртеше зърната на гърдите по време на обявяване на двубоя? И защо носеше тениска със снимка на Bill Gates, от младините му, когато е бил арестуван?

 

Според Evans това било вътрешна шега в лагера на Team Jackson. По време на срещата с Chuck Liddell, когато Bruce Buffer обявяваше биографията на Evans, той си облиза пръстите и си погали зърната на гърдите. Странното действие предизвика доста недоумение във феновете на MMA. Особено след като неговия съотборник и в момента шампион в средната категория Georges St. Pierre направи същото преди двубоя си с John Fitch.

 

"Georges St. Pierre беше първия, а това което аз направих беше като шега между нас," каза Evans.

 

Evans каза, че според Georges St. Pierre това носело късмет според древни бойни митове. Отбора на Greg Jackson, в който влизат Evans, St. Pierre, Keith Jardine, Nate Marquardt, Joey Villasenor и други, таи в основата си доста приятелски чувства между съотборниците.

Относно тениската Evans каза, че отново било шега в отбора.

 

"Тениската с полицейската снимка на Gates е от когато е създал Microsoft в мазето на Bank One Building. Това е точно до залата на Team Jackson. Може някой ден и той да стане част от отбора."

 

Evans знаел, че хората може да се пообъркат от тези неща, но той със смях ги разяснява. Има обаче и нещо, за което не му е забавно.

 

"Притеснява ме това, че хората бързо ме съдят дори след като спечелих двубоя. Явно не са искали да победя аз. Хората казват, че се правя и преигравам. Това е просто част от играта ми и така е било даже когато тренирах борба в колежа. така се чувствам по-удобно, а хората се сърдят за това."

 

За да чуете пълното интервю може да посетите сайта на TAGG Radio или да го дръпнете направо от тук:
http://www.taggradio.com/archives/20080909.mp3

 

MMA Bulgaria

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес