Зареждане

Ovince Saunt Preux: Кога започна да се зобиш, Jon?

Ovince Saunt Preux: Кога започна да се зобиш, Jon?
Публикувано на: Юли 20, 2016 в 14:00 ч
 
Ovince Saint Preux е последният засега човек, който се е изправял срещу Jon Jones в Октагона.


Saint Preux стори това с късно уведомление, заменяйки контузения Daniel Cormier за UFC 197. Jon Jones спечели двубоя помежду им, макар и “Bones” да не демонстрира най-доброто от възможностите си.

В момента Jones е нагазил в сериозни проблеми, имайки предвид положителните му допинг проби за естрогенни блокъри, а Saint Preux поиска някои отговори от него.

Боецът използва своята Facebook страница, за да се обърне към Jones:

“На 18 юни Jon Jones бе хванат в употреба на терапевтични препарати за след изкаран цикъл (PCT). Това означава, че под някаква форма, той е приемал препарати за повишаване на спортните постижения (PEDS) преди тази дата. Единствените истински въпроси са следните: Кога е започнал той да ги взима? Било ли е това преди мача с мен или след него? Не са много хората, които могат да отговорят на този въпрос, но Jon Jones е един от тях. Заради това и питам: Кога започна да взимаш PEDS, Jon? Моето желание бе да се бия с най-добрия боец на света. Не съм подписвал да се бия с измамник. Бъди достоен човек и ни кажи истината. Всички знаем, че взимаш PEDS, защото вече те хванаха, че си на PCT. Просто кажи истината на света”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес