Зареждане

Непобеден боец и шампион на WSOF в главното събитие на PFL този уикенд

Непобеден боец и шампион на WSOF в главното събитие на PFL този уикенд
Публикувано на: Юли 28, 2017 в 16:29 ч

Непобеденият боец в категория перо, Andre Harrison ще защитава перфектната си статистика от 16 победи и 0 загуби, когато се изправи в клетката срещу Sveten Rodriguez този уикенд в главното събитие на Professional Fighters League (бившата ММА организация WSOF) във Вашингтон.

Състезанието ще се излъчва пряко по Mtel Sport 1 на 30-ти юли от 4:00 в неделното утро.

Напомняме ви, че може да гледате свободно и всички събития на Ultimate Fighting Championship (UFC) на живо с месечния абонамент към спортния канал Mtel Sport 2.

Rodriguez е в серия от девет поредни победи и също е набрал голяма засилка. Тя ще му е нужна, ако иска да нанесе първото поражение в кариерата на Harrison, който в последния си двубой надигра безкомпромисно бившия шампион на WSOF в катеогрия перо, Lance Palmer и му отне титлата.
 

 
Преди тях в клетката на PFL ще излезе и бившия боец от UFC, Yuhsin Okami, който ще се изправи срещу Andre Lobato в подглавната среща.

Okami е с три поредни победи и е готов да се докаже като едно от водещите имена в полусредната категория.

Lobato е нов в организацията, но в Бразилия е добре известен с деветте си поредни победи, които му осигуриха място в PFL.

Ето и главните двубои от PFL 2, които ще можете да проследите в неделното утро по Mtel Sport 1:
  • Andre Harrison (16-0) vs. Steven Rodriguez (10-2)
  • Yushin Okami (33-10) vs. Andre Lobato (24-6, 1 NC)
  • Jake Shields (31-9-1, 1NC) vs. Danny Davis Jr. (13-11-1)
  • Jared Rosholt (14-4) vs. Nick Rossborough (26-19-1)
 
По същото време по спортния канал Mtel Sport 2 ще може да гледате на живо и главните битки от дългоочакваното UFC 214, което ще включва завръщането на Jon Jones, който ще се бие за да върне статуса си на шампион, принадлежащ в момента на Daniel Cormier.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес