Зареждане

Misha Cirkunov си пожела мач с Mauricio Rua

Misha Cirkunov си пожела мач с Mauricio Rua
Публикувано на: Март 15, 2017 в 14:22 ч
 
Боецът от полутежка категория на UFC Misha Cirkunov подписа нов договор с веригата, въпреки изявленията на Dana White, че те повече няма да работят заедно.


Канадският боец от латвийски произход заяви, че проблемите му с Dana White никога не са били особено сериозни, като той просто е искал повече пари.

Сега обаче проблемите между него и UFC са разрешени, като Cirkunov вече се подготвя за следващия си двубой срещу Volkan Oezdemir на UFC Fight Night 109 в Стокхолм на 28 май.

Той обаче заяви, че голямото му желание е да се изправи срещу добре познатия Mauricio Rua.

“Сигурен съм, че в бъдеще можем да измислим нещо. Лично аз бих искал да се бия срещу някого като него. Искам да се изправя срещу истинска легенда, истински член на Залата на славата. Той е бил шампион на PRIDE и UFC. Много хора знаят кой е той и те всички биха искали да го гледат. За мен това ще бъде възможност те да разберат кой е и Misha Cirkunov. Мисля, че съм си заслужил това. Бия се от дълго време. Но нека видим какво ще се случи.”

Mauricio Rua действително показва добра форма, като “Shogun” е в серия от три поредни победи. За последно той се наложи над Gian Villante с нокаут.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес