Зареждане

Mike Swick срещу Dan Hardy - по пътя към колана

Mike Swick срещу Dan Hardy - по пътя към колана
Публикувано на: Септември 29, 2009 в 17:21 ч

Бойците в полу-средната категория Mike Swick и Dan Hardy е възможно да се срещнат в близкото бъдеще. Това бе потвърдено и от Dana White, като каза, че победителят от техния двубой ще се изправи в шампиона Georges St. Pierre.

За сега не е уточнено състезанието, в което двамата бойци ще се срещнат, но е напълно възможно това да бъде UFC 105 през ноември. И двамата са тренирали достатъчно дълго, а и Hardy трябваше да се бие на 14-ти ноември в Manchester, England срещу Dong Huyn Kim, но Kim претърпя контузия и може да бъде заменен от Swick.

Swick за последно победи с TKO Ben Saunders в UFC 99 в Cologne, Germany. Той трябваше да се бие с Martin Kampmann в UFC 103, но претърпя контузия по време на тренировки и не можа да участва.

Hardy за последно също имаше двубой в UFC 99, където спечели със съдийско решение срещу Marcus Davis. Hardy сега има статистика от 3-0 от кариерата си в UFC и бързо става популярен. С победа над Swick при предстоящия им двубой, Hardy наистина може да затвърди позициите си на претендент в категорията.

mike swick ufc mma

MMA България - UFC новини

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес