Зареждане

Manuwa към Cormier: Дебел глупак, ще те приспя

Manuwa към Cormier: Дебел глупак, ще те приспя
Публикувано на: Май 30, 2017 в 09:05 ч
 
Нищо ли не сме научили от инцидента между Cris Cyborg и Angela Magana?
 
Очевидно не, тъй като Jimi Manuwa заплаши със саморазправа Daniel Cormier, след като DC го нарече "клоун", защото "Poster Boy" се правел на такъв, за да развесели приятеля си и съотборника Alexander Gustafsson.
 
Manuwa се смята за следващия претендент за титлата в полутежката категория, но след доминантната победа на Gustafsson над Glover Teixeira на UFC Fight Night 109, това може да се промени, затова "DC" се пошегува с Jimi, че помага на човека, които може да му отнеме тази възможност.
 
"Погледнете този "слаб задник" Jimi Manuwa как пляска и вика като мажоретка за Alex, дори ако иска може да даде собствения си шанс за титлата на него." заяви в twitter Daniel Cormier.
 
Това подтикна Manuwa да отговори на "DC", като го обиди за теглото му и го заплаши със саморазправа, когато го срещне.
 
"Само мисли за двойни чийзбургери. По-добре се съсредоточи върху Jon Jones, дебел глупак. Ще те приспя." бе отговора на Manuwa.
 

След, което Cormier отговори: "Обзалагам се, че няма да го направиш. Когато ме видиш ще се опиташ да стиснеш ръката ми и да ме поздравиш. Знаеш, че си ми фен. Млъкни. Имам титла да защитавам!"
 
Cormier ще защитава титлата си в полутежка категория срещу бившия шампион на дивизията Jon Jones в основното събитие на UFC 214 в Анахайм, Калифорния. Очаква се Jimi Manuwa да бъде в готовност да замести "Bones", ако той провали събитието по някаква причина. 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес