Зареждане

Manuwa е сигурен кой ще спечели битката между Cormier и Jones

Manuwa е сигурен кой ще спечели битката между Cormier и Jones
Публикувано на: Юли 5, 2017 в 12:00 ч
 
На 29-ти юли, в основното събитие на UFC 214, Daniel Cormier ще се опита да защити титлата си в полутежка категория срещу бившия шампион и единствения човек, който го е побеждавал - Jon Jones. По-рано същата вечер английският нокаутьор Jimi Manuwa ще се изправи срещу швейцареца Volkan Oezdemir в битка, която най-вероятно ще излъчи следващия претендент за титлата в категорията.
 
Преди тези битки Manuwa даде интервю за FloCombat, в което изрази увереността си кой ще спечели битката за титлата.
 
"Смятам, че Jones ще спечели тази битка. Cormier не показа нищо в стойка в първата среща. Независимо дали Jon Jones е ръждясал или не, Cormier не разполага с уменията, за да спечели битката. Най-добрият му вариант е да се опита да го свали на земята, но той не може да направи това. Jones има прекалено добра тейкдаун защита и се бори добре с Cormier.", заяви Manuwa.



 
Докато Manuwa и Cormier се заядоха доста сериозно в социалните мрежи, ""Poster Boy" казва, че също би предпочел да се бие с Jones - човек, който той смята за най-добрия боец в момента.
 

"Това би било чудесна битка. Бих искал да се бия с Jon Jones. Той е най-великия за всички времена в Октагона. Хората казват, че Demetrious "Mighty Mouse" Johnson е най-добрия, но аз вярвам, че е Jon Jones. Той е толкова велик боец и аз бих искал да тествам уменията си срещу него.", обясни Manuwa.
 
"Няма значение какво е направил извън Октагона. Не ме интересува какво е направил, освен добавките за повишаване на ефективността, с което съвсем не съм съгласен. Другите му дейности не ме интересуват. Не става въпрос за това кой е най-добрият човек. Става дума за това кой е най-добрия боец.", добави Manuwa.
 
Как мислите, че Jimi Manuwa ще се справи с Jon Jones при евентуална тяхна битка?
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес