Зареждане

Holly Holm приветства битка с Cris Cyborg: Да го направим!

Holly Holm приветства битка с Cris Cyborg: Да го направим!
Публикувано на: Август 29, 2017 в 08:30 ч
 
Holly Holm прекрати серията си от три поредни загуби това лято, след като нокаутира Bethe Correia в Сингапур, за да завоюва първата си победа за повече от година.
 
По този начин "Preacher's Daughter" изглежда си е осигурила възможност да спечели друга титла на UFC, по-специално тази в категория перо, която понастоящем се държи от Cris Cyborg.
 
Всичко, което трябва да се случи - според коментарите на Holm - е да се свържат с нея и да и изпратят договора, който тя трябва да подпише за срещата.
 
"В момента чакам, за да видя какво ще се случи. Това очевидно е нещо, за което сме готови. Ще видим дали ще се случи. Знам, че тя ме предизвиква там, но това са само социални мрежим в които не влизам. Аз съм тук, за да тренирам и ако срещата се случи, отново ще съм тук да тренирам, за да я победя. Що се отнася до това, аз не казвам "Не" и не казвам точно на коя дата трябва да се случат нещата. Ако представят договор, нека го направим", заяви Holm.
 
 
Въпреки че Holly Holm не тренира за определен съперник в момента, тя определено набляга повече на тренировките в залата на Jackson-Winkeljohn MMA и е готова да се бие, ако получи очакваното обаждане.
 
И ако всичко това върви по план, то може да влезе в UFC 219 на 30-ти декември 2017-та година в Лас Вегас, Невада.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес