Зареждане

Holly Holm е много по-добра от това, което показа в последните три мача

Holly Holm е много по-добра от това, което показа в последните три мача
Публикувано на: Юни 15, 2017 в 11:00 ч
 
Докато бившата шампионка на UFC в категория "петел" Holly Holm вижда по-добри дни пред себе си след серията от загуби, които претърпя, "The Preacher’s Daughter" знае, че може много повече от това, което показа в последните си срещи.
 
И не е като Holly да загуби от случайни бойци, а от дългогодишни ветерани, които са бивши шампиони, настоящи шампиони и бъдещи претенденти за титлата, каквито бяха случаите с Miesha Tate, Germaine de Randamie и Valentina Schevchenko, съответно.
 
"Винаги се чувствам благословена, че имам тази възможност.", заяви Holm по време на интервю за UFC. "Знам, че съм в серия от загуби, но знам също, че съм много по-добра от това, което показвам."
 
"Чувствам, че имам още много неща, които мога да покажа. Все още обичам работата си. Все още обичам да се бия. Обичам този спорт и просто съм развълнувана, че мога да изляза там и да правя това, което обичам да правя", добави тя. "Влизам в клетката, за да се бия, така че по-добре да вляза с намерението да спечели, иначе какво правя там?"
 
Holly ще се опита да се върне на пътя на победите, когато се изправи срещу бившия претендент за титлата Bethe Correia в основното събитие на UFC Fight Night 111 в Сингапур този уикенд.
 
"Определено се чувствам фокусирана. Чувствам се подготвена и съм много позитивно настроена. Тренирах здраво, знам, че съм способна, ще продължа напред и ще съм готова за победа.", завърши Holm.
 
И кой знае, убедителна победа над "Pitbull" може да я върне отново в битката за титлата.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес