Зареждане

Gunnar Nelson мечтае за реванш срещу Dеmian Maia

Gunnar Nelson мечтае за реванш срещу Dеmian Maia
Публикувано на: Юли 12, 2017 в 16:00 ч
 
Gunnar Nelson признава, че се надявал на по-високо класиран противник за събитието на UFC в Глазгоу тази неделя, където той ще се изправи срещу Santiago Ponzinibbio.
 
Nelson, който в последния си мач победи Alan Jouban в UFC London през март, твърди, че UFC са му обещали, че ще получи "Топ 10" противник за събитието в Глазгоу, но никой от бойците не бил на разположение за 16-ти юли.
 
"Мислихме си, че ще получим по-висок ранг боец, някой от топ 10 на дивизията", заяви Nelson за The MMA Hour.
 
"Това ми казаха от UFC след битката в Лондон. Тогава ми казаха, че след като победя Jouban ще ми дадат да се бия срещу някой от най-добрите десет в дивизията", допълни Nelson.
 
"Предполагам, че не са успели да намеря някого. Не знам какво се е случило, но времето напредваше, а аз исках да се бия в Глазгоу. В крайна сметка ми предложиха Ponzinibbio и аз приех."
 
 
Макар, че не му беше осигурен противник от високите ешелони на дивизията, Nelson заяви, че няма проблем да се изправи срещу Ponzinibbio.
 
"Познавате ме, не съм толкова сърдит. Определено бих искал съперник от първите десет, но когато разбереш, че си извън снимката и от UFC ти кажат, че това няма как да се случи на този етап, запретваш ръкави и се заемаш с противника, който ти е отреден.", заяви Gunnar.
 
"Както казах по-рано, те всички са корави момчета и аз вярвам, че това е само част от пътуването ми.", допълни Nelson.
 
Исландецът заяви обаче, че има "малка мечта" и тя е да се бие отново с Dеmian Maia, битка,  която в идеалния случай би била за титлата на UFC в полусредна категория.
 
"Бих искал да имам шанса отново да се бия с Dеmian Maia в някакъв момент, това е една малка моя мечта. Бих искал да мога да се бия с него за титлата в дивизията, ако я спечели, което се надявам да стане.
 
 
Nelson вярва, че Maia има инструментите да победи шампиона Tyron Woodley, когато двамата се сблъскат на UFC 214.
 
"Мисля, че определено може да спечели. Така мисля. Ще викам за него при всички положения. Почти винаги викам за него, когато се бие, освен когато се би с мен, но това не помогна, нали?
 
John Kavanagh се опита да уреди битка на Nelson със Stephen ‘Wonderboy’ Thompson, след като исландецът победи Jouban през март. "Gunni" потвърди, че Thompson е друг противник, който го привлича.
 
"Да, определено. Ще бъде страхотно да се бия с него", завърши Nelson.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес