Зареждане

Frank Shamrock с ценни съвети към Conor McGregor

Frank Shamrock с ценни съвети към Conor McGregor
Публикувано на: Декември 14, 2016 в 18:00 ч
 
Легендата на UFC Frank Shamrock посъветва Conor McGregor да не спира в търсенето на дял от компанията, за чийто успех и популярност той допринася толкова много в последните години.


Shamrock е определян от мнозина за първата истинска ММА звезда, като той даде някои добри съвети на Conor.

За самия McGregor 2016 бе невероятна година. Той се превърна в първият боец, който е бил шампион в две различни категории по едно и също време в историята на UFC. Той оглави три от петте най-добри PPV събития в историята на компанията и записа страхотен финансов успех както за себе си, така и за UFC.

Според Frank Shamrock, McGregor има всички основания да продължи да настоява за дял от UFC, който би му гарантирал и още по-спокоен живот в бъдеще.

“На сто процента. Той трябва да продължи да настоява, докато не го получи. Имам предвид, това направих и аз. Заради това сега си почивам и се радвам на живота си. Бях в състояние да прекратя договора си и да получа част от Strikeforce, а след това да го продам. Има много начини да вземеш пари, но когато имаш толкова много сила, колкото той, тогава правиш мощен ход и просто се оттегляш. Казваш “довиждане, късмет на вашата компания, уведомете ме как се развиват нещата”.

През 2011 година UFC закупи Strikeforce за 70 милиона долара, a Frank Shamrock, като акционер, получи част от пая. От негова страна това бе смел и умен ход, който му позволява сега да се радва на живота си

“Conor има такава слава, че той може директно да премине към киното или телевизията и да задържи това ниво на популярност. Както когато WWE, когато The Rock стана толкова голям, те трябваше да преосмислят модела си и да му кажат “хайде да бъдем партньори, хайде да се помотаем, нека намерим начин да правим отново парите, които правехме преди”. Става дума за пари, всичко винаги опира до пари. Но трябва да пробваш. Мисля, че това е шансът на McGregor. Ако той иска да прави парите на Mayweather, трябва да направи някой от ходовете на Mayweather”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес