Зареждане

Dillashaw: Казаха ми, че ще се бия с Demetrious през август

Dillashaw: Казаха ми, че ще се бия с Demetrious през август
Публикувано на: Май 23, 2017 в 14:42 ч
 
TJ Dillashaw продължава да изразява желание да се бие с шампиона в категория “муха” Demetrious Johnson.


По план Dillashaw трябваше да се изправи срещу Cody Garbrandt, но шампионът в дивизия “петел” има проблеми с травма, като най-вероятно той ще има нужда от почивка.

Dillashaw заяви, че му е било обещано, че ако Cody не е на линия, той ще се изправи срещу Mighty Mouse.

Ето какво заяви TJ:

“Беше ми казано, че ако Cody не е на линия, 99% ще се бия с Johnson през август. Пратих съобщение на Dana преди три дни, да го питам какво става. Той ми каза, че Cody ще има още един ден на инжекции в Германия, а след това ще разберем каква е ситуацията.”

“Dana наистина звучеше развълнуван от идеята. Не зная дали Johnson е отхвърлил предложението или не. Никога не съм отказвал мач в UFC, дори не знам дали имаш право да го направиш. Но Dana изглежда се вълнуваше”.

“Ако Johnson откаже този мач, това няма да е добре за неговото наследство. Няма как той да се нарича най-добрият на всички времена, ако отхвърля големи мачове. Наистина ли той иска да счупи рекорда с опонент, който никой не е чувал? Той говори, как иска да му се плаща добре. Ето сега е шансът за това”, каза още Dillashaw.

Той поясни как би слязъл до 125 паунда, за да се бие с Мишока.

“Диетата ми ще бъде различна. Подходът ми ще бъде, все едно ще участвам в триатлон. Ще има много аеробични упражнения. Ще има големи промени за мен. В момента съм с около 9% подкожни мазнини. Готов съм да сляза на малко под 6%. Всичк сме пресметнали и ще има много работа за вършене, но ако си струва, тогава го правиш.”


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес