Зареждане

Derrick Lewis се насочи към Alistair Overeem

Derrick Lewis се насочи към Alistair Overeem
Публикувано на: Юни 7, 2017 в 14:00 ч
 
Derrick Lewis ще се изправи срещу Mark Hunt тази събота, ако го победи, "The Black Beast" не знае към кого да се насочи след това.
 
Lewis и Hunt ще премерят сили в основното събитие на UFC Fight Night 110, което ще се проведе в Окланд, Нова Зеландия. Ако Lewis победи "Super Samoan", той ще увеличи серията си на седем поредни победи и ще се намеси сериозно в борбата за титлата в тежка категория. 
 
И така, срещу кого смята да се изправи Lewis в следващата си битка? Ако предположим, че победи Hunt, разбира се? Е, докато говореше пред UFC.com, боецът с тежки ръце имаше какво да каже по тази тема:
 
"Ако трябва да избера най-трудния за мен съперник, бих избрал Mark Hunt, но не знам кой е най-трудния след него. Overeem, той е в серия от победи, но няма брадичка", заяви Lewis.



 
Ще бъде интересно да видим дали този коментар ще привлече вниманието на Overeem, който записа победа над Hunt с нокаут, а на 8-ми юли ще се изправи срещу Fabricio Werdum.
 
Ако Lewis спечели в UFC Fight Night 110 и го направи убедително, той ще има добър шанс да пререди Overeem на опашката в битка за титлата. В крайна сметка, Overeem беше пратен в нокаут от шампиона Stipe Miocic през септември. Така, че дори и да победи Werdum, UFC няма да го изпрати в нова битка за колана в тежка категория.
 
Сега, ако UFC реши да даде шанс на Francis Nhannou да се бие със Stipe Miocic, тогава шансовете на Lewis и Overeem намаляват значително. Ако Cain Velasquez е готов да се завърне през следващите няколко месеца, бившият шампион също може да бъде следващия съперник за Lewis.
 
Стъпка по стъпка, да не забравяме, че Lewis все още не е преминал покрай могъщите ръце на Mark Hunt.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес