Зареждане

Dana White ще даде опонента, който Demetrious Johnson поиска

Dana White ще даде опонента, който Demetrious Johnson поиска
Публикувано на: Юли 1, 2017 в 08:25 ч

Президентът на UFC, Dana White и настоящия шампион в категория муха Demetrious Johnson напоследък изобщо не се разбират. White отчаяно искаше "Mighty Mouse" да се изправи срещу бившия шампион в категория петел, TJ Dillashaw, докато Johnson настояваше да защити титлата си срещу Ray Borg. След дълги препирни в медиите, White най-накрая склони да бъде желанието на Johnson.
 
"Искаш Ray Borg, ще ти дадем Ray Borg. И не искам да чувам никакви оплаквания, ако интересът към тази среща не е такъв, какъвто ти се иска," заяви Dana White по време на интервю за MMAJunkie.

Въобще не съм доволен от Demetrious Johnson. Не може да си най-добрият на света, TJ Dillashaw да те предизвика - един от най-добрите, бивш шампион, а ти директно да го отрежеш и да кажеш 'Не искам. Искам Ray Borg.'

Кой не е искал да види среща между Johnson и Dillashaw? TJ ми звъни всеки ден и казва, че сваля килограми, на диета е, тренира. Постоянно пита дали сме му уредили двубоя. Питайте го следващия път, когато го интервюирате. Всеки ден ми звъни и иска тази битка."

След отказа на Johnson обаче, Dillashaw вече не сваля килограми, а отново се е фокусирал в категория петел.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес