Най-големият сайт за бойни спортове

       

Dana White определи кой е Mike Tyson на UFC

Dana White определи кой е Mike Tyson на UFC
Публикувано на: Август 11, 2017 в 10:00 ч
 
От всички звезди, които са били в светлината на прожекторите в UFC, кой боец от всички тях може да определите като Mike Tyson на организацията?
 
Имаше доста масивни звезди, които са си направили име и помогнаха на спорта да бъде издигнат до нови нива. Нека се върнем назад и изброим някои имена от първите дни на спорта до настоящето. Royce Gracie, Chuck Liddell, Anderson Silva, Jon Jones и Conor McGregor са имена, които всеки фен на спорта знае и може да види нещо специално в тях.
 
Въпреки това, когато президента на UFC Dana White беше попитан кого счита за Mike Tyson на UFC, нито едно от тези имена не бе посочено.
 
Говорейки с Mike Tyson за новото му предаване "Bite the Mic", White изненада огромна част от аудиторията с изборът си.


 
"Нашият Tyson е Ronda [Rousey]. Ronda имаше тази аура на недосегаемост, която никога не сме виждали досега. Ето защо всички наричаха Ronda нашия Mike Tyson, защото тя беше най-господстващият атлет на планетата. Conor е различен. Conor е съвсем различен от Tyson", заяви White.
 
Съгласни ли сте с президента на UFC? Дали Ronda Rousey притежава същия вид заплашителен фактор и величествена  аура като Mike Tyson?
 

Свързани Новини

Dana White: Jon Jones е най-пропиленият талант

Dana White: Jon Jones е най-пропиленият талант
Големи издънки и постоянни проблеми изкара Jon Jones и Dana White извън релси.
Новини » октомври 18, 2017 (6)
цялата новина

Dana White: Не отписвайте реванш между McGregor и Mayweather

Dana White: Не отписвайте реванш между McGregor и Mayweather
Президентът на UFC, Dana White не е затворил вратичката относно реванш между ММА звездата Conor McGregor и непобедения боксьор Floyd Mayweather.
Новини » октомври 17, 2017 (1)
цялата новина
Мнения в Facebook