Зареждане

Dan Miller се бие за да издържа семейството си

Dan Miller се бие за да издържа семейството си
Публикувано на: Май 29, 2010 в 12:01 ч

"Трудно е, но това е моята работа и това трябва да правя за да издържам семейството си. То е мотивиращ фактор да вляза там и да спечеля. Ако загуба, кариерата ми в UFC вероятно е свършила, така че трябва да остана фокусиран. Трябва да спечеля. Вдъхновявам се само като го гледам как се бори. Той се е преборил за живота си два пъти до сега и се справя."

Боецът Dan Miller говори за личните си проблеми и борбата за здравето на четиримесечния си син, Daniel, който се бори с генетично заболяване на бъбреците, което го е изправяло на косъм от смъртта повече от веднъж. Dan казва, че синът му е добре сега и вдъхновението му аз двубоя срещу Michael Bisping идва от него. Това е сърцераздирателна история, но както наскоро Dana White каза:

"Това е истинския свят и никой няма да се грижи за теб. На никой не му пука в истинския свят. Трябва сам да се пребориш, за да стигнеш там, където искаш да бъдеш."

Очевидно е, че проблемите на Miller са различни от повечето обичайни, но може би и White има право. Dan има възможност да победи Bisping и да продължи да издържа семейството си по начин, който само той може. Ще успее ли Miller да се справи с това предизвикателство? Или личните му проблеми са прекалено тежки?

dan miller ufc mma

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес