Зареждане

Dan Henderson залага на Romero срещу Michael Bisping

Dan Henderson залага на Romero срещу Michael Bisping
Публикувано на: Декември 6, 2016 в 09:31 ч
 
Yoel Romero е следващият боец, който ще получи шанс да детронира шампиона в средна категория на UFC Michael Bisping.


Все още не е ясно, кога ще се състои двубоят помежду им, но Romero стигна до този шанс, нокаутирвайки Chris Weidman на UFC 205 в Ню Йорк.

Dan Henderson е човекът, срещу когото Michael Bisping осъществи първата си и единствена засега защита на титлата. “Hendo” е на мнение, че срещу Yoel Romero британецът ще загуби своя пояс.

“Вероятно Romero ще спечели. Надявам се, че в неговия ъгъл ще ограничат до минимум тактиката за печелене на време. Но бих избрал Romero, базирано върху неговия стил”.

Henderson смята, че кубинецът е страхотен боец, но той трябва да внимава и заради склонността си да “мами”.

“Той трябва да излезе и да се бие, а не да се опитва да печели време и да мами. Той обаче е корав боец, добър е в борбата и е много мощен. Мисля, че малко се изморява и това ще бъде шансът на Bisping да спечели, защото той винаги има добър запас от сили”.

Под “печелен на време” Dan Henderson има предвид и случилото се на UFC 178, когато “Soldier of God” продължително време седеше на стола си и отказваше да напусне ъгъла си, въпреки инструкциите на рефера John McCarthy, печелейки си повече време и почивка.

Подобно нещо се случи и срещу Chris Weidman, когато кубинецът заля главата си с вода - нещо забранено от правилата, използвайки времето за подсушаване за допълнителна почивка.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес