Зареждане

Dan Henderson очаква нова война срещу Mauricio Rua

Dan Henderson очаква нова война срещу Mauricio Rua
Публикувано на: Февруари 5, 2014 в 12:07 ч

Легендата в полу-тежката категория на UFC, Dan Henderson сподели настроението си преди двубоя му в UFC Fight Night 38, когато ще се изправи срещу Mauricio "Shogun" Rua на 23-ти март в Натал, Бразилия. Очакваме сериозна война, точно както и в предишната им среща.
 
"Когато гледате толкова динамичен двубой, искате да го видите отново. Ако го бях нокаутирал и бях спечелил така, нямаше да искам отново да се бия с него. Но мисля, че много от феновете искат да видят тази среща, а и аз и 'Shogun' искаме също да я повторим.

Определено не бях много въодушевен да отида отново в Бразилия. Прекалено далеч е и много неща могат да се случат. Харесвам бразилските фенове, но не ми е лесно да пътувам до там. Мисля, че този път ще сменя малко тактиката. Очаквам обаче отново да стане голяма война."

"Hendo" не е печелил двубой от победата си над Rua. Той загуби три поредни срещи, когато бе нокаутиран за пръв път в кариерата си от Vitor Belfort през ноември. След това имаше проблем с подписването на новия си договор с UFC, но след това боецът направи компромис и ще го видим отново през март.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес