Зареждане

Conor McGregor иска да е като Rocky с двубой срещу Nurmagomedov в Русия

Conor McGregor иска да е като Rocky с двубой срещу Nurmagomedov в Русия
Публикувано на: Юли 16, 2017 в 08:06 ч

Въпреки че му предстои нелека битка срещу Floyd Mayweather на боксовия ринг на 26-ти август, настоящият шампион в леката категория на UFC, Conor McGregor вече прави плановете си за след това. Ирландецът коментира възможността да се бие с непобедения Khabib Nurmagomedov в Русия.
 
"Това определено е нещо, което искам. Това ще бъде спектакъл. Ще е нещо като от филма 'Rocky'. Цялата история е точно като от там, нали? Защо да не се изправя срещу него в неговата родина - откачено място като Русия?

Много бих искал това да се случи. Има и още няколко други варианта. Ще видим как ще се развият нещата."

Другите варианти, за които McGregor говори, вероятно са трети двубой с Nate Diaz или двубой с претендента Tony Ferguson. А защо не и двубой в полусредната категория? Преди всичко обаче трябва да видим дали "Notorious" ще има желание за завръщане в ММА след боксовата си авантюра.
 
"Вярвам, че ще се върна," отговори той на въпрос дали ще се бие през 2017 в Октагона. "Вярвам, че ще изляза от предстоящата си битка без драскотина."

И макар залозите McGregor да излезе недокоснат от предстоящия си двубой, хубаво е да знаем, че ММА звездата планира завръщане в леката категория, която в момента е в застой заради липсата на шампиона и.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес