Зареждане

CM Punk отново е в залата, готви се за втори опит

CM Punk отново е в залата, готви се за втори опит
Публикувано на: Септември 20, 2016 в 09:13 ч
 
CM Punk заяви след загубата си от Mickey Gall на UFC 203, че той възнамерява отново да се бие, дори и това да не се случи в UFC, а сега думите му бяха потвърдени и от ветерана Chael Sonnen, който разкри, че кечистът отново е в залата за тренировки и вече работи върху своето завръщане в клетката.

“Говоря с Punk всеки ден. Той загуби мача си в събота, а в понеделник вече се бе завърнал в залата. Той иска да се бие. Това е, което иска да прави. Той притежава нужните умения.”

“Мисля, че Punk успя да докаже, че той е боец. Той опита наистина здраво. Той бе в трудна позиция, опитвайки се да изкачи Еверест, без почти никакво време да се подготви. Mickey Gall му причини възможно най-лошото, което можеше да се случи на Punk, докато той е на земята. Той се опита да се защити от опитите за задушаване, като между двамата имаше голяма разлика, що се отнася до уменията. Тествано обаче бе неговото сърце, като той си заслужи оценка шест плюс.”

Президентът на UFC Dana White намекна, че CM Punk няма място сред бойците в UFC, което не изключва кечистът да подпише договор с друга верига, например Bellator.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес