Най-големият сайт за бойни спортове

       

Chris Weidman разказа за сблъсък с назобени батки отпреди години

Chris Weidman разказа за сблъсък с назобени батки отпреди години
Публикувано на: Февруари 17, 2017 в 16:16 ч
 
Бившият шампион на UFC Chris Weidman си спомни за един любопитен детайл от живота си, когато той е влязъл във физически сблъсък с корави типове в родния си Ню Йорк.


Очаквайки излизането на филма Fist Fight, “All American” написа статия за champions.co, в която описа инцидент с негово участие и с това на друг професионален боец - Gian Villante.

 “Тогава все още бях с актив от 2-0 като професионалист. Аз и Villante бяхме в един клуб в Ню Йорк с приятели, когато някакви назобени типове влязоха. Тези момчета наистина искаха да бъдат гангстери, като имаха големи ланци и се бяха облекли като пласьори или нещо такова. Те бяха доста едри момчета, като започнаха да оглеждат всички в клуба, да раздават рамена и да обикалят клуба”. 

“Излязох навън и видях други момчета, които бяха в колата си и говореха разни глупости на Villante. Villante изглежда доста по-корав от мен и много по-страшен, поради което тези момчета така и не поискаха да излязат от колата си. Те просто говореха разни неща.”

 “В един момент Villante отвори една от вратите на колата и влезе в колата при останалите назобени, които се ядосаха. Въпреки това, те все още не искаха да излязат от колата и да се бият с него. Разбира се, когато аз си отворих устата, най-големият от тях излезе и се запъти към мен”.

 “Той се опита да ми вкара overhand удар с дясна ръка. Беше ясно като бял ден, че това е типичният удар, който можеш да очакваш в такава ситуация. Аз се покрих, след което избрах да действам с underhook и го свалих на земята. Вместо да му вкарвам удари, докато е долу, просто започнах да му бия шамари. Дори му направих и noogie, като не спирах да се смея. Охраната ме отдели от него, но всички вече се смееха”.

Мнения в Facebook

Свързани Новини

Anderson Silva: Късметът на Chris Weidman изтече

Anderson Silva: Късметът на Chris Weidman изтече
"The Spider" също с мнение за случилото се със Chris Weidman.
Новини » април 14, 2017 (14)
цялата новина

Bisping: Weidman се държа като малка кучка

Bisping: Weidman се държа като малка кучка
"The Count" коментира случилото се на UFC 210.
Новини » април 12, 2017 (4)
цялата новина