Зареждане

Cesar Gracie: Съдиите не харесват Nick Diaz

Cesar Gracie: Съдиите не харесват Nick Diaz
Публикувано на: Февруари 7, 2012 в 10:12 ч

cesar gracie mma bulgaria

"Той определено спечели този двубой. Казах му, когато беше загубил преди, че не е проблем. Но този двубой той си го спечели. Бях шокиран, всички не можехме да повярваме, особено на резултатите, които обявиха. Всички съдии отбелязаха първия рунд каот загубен от Diaz. Трябват двама души за двубой, а когато единия бяга постоянно, двубой не се получава. По мое мнение, не мисля че съдиите харесват Nick. Той говори в ринга, а и плесна Carlos през лицето и му каза да спре да бяга. Съдиите никога не са харесвали Nick и не им харесва неговото отношение. Той почти трябваше да убие BJ Penn в UFC 137 за да спечели със съдийско решение. Не знам кой двубой за гледали. В началото си помислих, че са объркали имената на бойците, когато обявяваха резултатите.".

Два дни след UFC 143, в което Calos Condit стана временния шампион в полу-средната категория след победата му срещу Nick Diaz, много от феновете на спорта не доумяваха как точно това се случи. Cesar Gracie, треньорът на Diaz, е също сред тези хора.

Според вас прав ли е Gracie в твърдението си, че на съдиите не им харесва това отношение на "лошо момче" в Октагона и затова са порязали Diaz? 


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес