Зареждане

Brock Lesnar устремен както никога

Brock Lesnar устремен както никога
Публикувано на: Ноември 5, 2008 в 10:55 ч



Макар и много хора да се съмняват в качествата на Brock Lesnar и не смята, че е заслужил да се бие за шампионския пояс срещу Randy Couture, бившия кечист демонстрира невероятен хъс и готовност за битката на 15-ти ноември.

"Има атлети на които се възхищавам, като Randy Couture. Той е легенда в MMA и е чест за мен да изляза срещу него. Ще е голям бой, най-големия за годината. Всичко за което си мисля е как на 15-ти ноември ще стоваря ръкавиците ми с размер XXXXL върху лицето му. Когато се включих в UFC, Dana White ми каза, че ще се бия срещу най-добрите бойци в света. Затова и съм тук - не искам да се бия с аматьори."

Lesnar има статистика от 1 победа и 1 загуба, след като изгуби от бившия шампион Frank Mir в дебюта му в UFC и след това спечели със съдийско решение двубоя си срещу Heath Herring.

"Бях набеждаван за използване на стероиди през целия ми живот, вероятне след 10 клас в гимназията. Никога не съм се издънвал на тест за стероиди. Ако бях негър и изглеждах по същия начин, по който изглеждам сега никой нямаше да ме пита за стероиди. Така се е случило, че бял човек има добри генетични заложби."

brock lesnar mma свободни двубои смесени бойни изкуства

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес