Зареждане

BJ Penn срещу Frankie Edgar в TUF 19

BJ Penn срещу Frankie Edgar в TUF 19
Публикувано на: Септември 12, 2013 в 08:06 ч

Бившите шампиони в UFC, BJ Penn и Frankie Edgar най-вероятно ще бъдат новите треньори в предстоящия 19-ти сезон на риалити шоуто The Ultimate Fighter. Те ще бъдат наставници на бойци от средната и полу-тежката категория, които ще проправят пътя си до договор от 6 двубоя в UFC.

Новината бе съобщена от президента на UFC, Dana White.
 
"BJ Penn сваля килограми, за да влезе в категория перо, където ще стане треньор в The Ultimate Fighter срещу Frankie Edgar. BJ още не може да преглътне загубата си от Edgar. Това е нещо, което го изгаря отвътре вече 3 години. Така че той сваля категорията, не само за да отмъсти за загубата си, но и да стане първия боец в UFC, който е печелил титли в 3 различни категории."

Penn (16-9-2) е един от двамата атлети, които са печелили титли в две различни категории в UFC. Бившия шампион в полу-средната и леката категория победи много знатни имена, включително шампионите Matt Hughes, Matt Serra и Sean Sherk.

След като победи Penn, Edgar (15-4-1) се утвърди в леката категория. Той направи страхотни двубои там, преди да загуби титлата си от Benson Henderson. След това той свали килограми и влезе в категория перо, където целта му беше да спечели титлата.

Снимките на новия сезон на The Ultimate Fighter започват в средата на октомври в Лас Вегас.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес