Зареждане

Bellator 182 изправя Koreshkov срещу Njokuani и Ward срещу Gonzalez

Bellator 182 изправя Koreshkov срещу Njokuani и Ward срещу Gonzalez
Публикувано на: Май 31, 2017 в 14:00 ч
 
Бившият шампион на Bellator в полусредна категория, Andrey Koreshkov, ще се изправи срещу Chidi Njoukani в основното събитие на Bellator 182 на 25 август в "Turning Stone Resort Casino" във Върнан, Ню Йорк. Освен това, вторият мач в бойната карта ще хвърли в октагона Brennan Ward и Fernando Gonzalez.
 
Koreshkov (19-2) победи Douglas Lima, за да спечели титлата през 2015-та година, след това обаче Lima взе реванша и си върна пояса през миналия новемри. Междувременно руснака победи бившия шампион на UFC в средна категория Benson Henderson.
 
Njokuani (17-4, 1 NC), преди време бе по-известен като брата на бившия боец на UFC Anthony Njoukani, но свърши добра работа и вече го припознават със собствените му бойни умения. Освен битката, в която не бе определен победител, Njoukani е в серия от 8 поредни победи, включително 4-0 в Bellator, последната му победа е над Melvin Guillard в Bellator 171.
 
Ward (14-5) изпусна две от последните си три битки и ще стъпи обратно в клетката за първи път, след като беше брутално нокаутиран от летящото коляно на Paul Dudley в Bellator 170.
 
Gonzalez (26-14), от Манифе, Калифорния, спечели шест от последните си седем битки, последната му победа бе срещу Brandon Gritz на Bellator 174.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес