Зареждане

Бъдещето на Quinton Jackson в Bellator не е ясно

Бъдещето на Quinton Jackson в Bellator не е ясно
Публикувано на: Април 2, 2017 в 09:12 ч
 
Quinton Jackson не успя да вземе победа над Muhammed Lawal в Bellator 175, но бившият UFC боец изглеждаше добре в клетката. Дори и на 38-годишна възраст, Jackson може да бъде от топ бойците на организацията.
 
Въпреки това президентът на Bellator, Scott Coker не е наясно какво ще се случва с боеца от тук нататък.
 
"Това е смущаващата част от нашите взаимоотношения. Знам, че това беше последния ни двубой с Jackson и не знам какъв му е статуса в UFC. Чувам слухове, че има да доиграва още 4 двубоя там."
 
Ако това е така, Jackson няма да може да подпише нов договор с Bellator, докато не изкара докрай уговорките си с UFC. Но и в случай, че UFC си го искат обратно. Със сигурност договорът на "Rampage" с тях е за доста пари, а в същото време той е ветеран в залеза на кариерата си. Новите собственици на UFC обаче може да решат да използват славата му.
 
"Мисля, че първо ще трябва да си довърши задълженията, а след това, когато стане свободен агент, ще видим каква му е ситуацията. В крайна сметка той е легенда - постигнал е толкова много. Следя изявите му още от дните на PRIDE. Радвам се, че направи двубои и при нас," заяви Coker.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес