Зареждане

Anthony Johnson предизвика Daniel Cormier на двубой на UFC 205

Anthony Johnson предизвика Daniel Cormier на двубой на UFC 205
Публикувано на: Септември 16, 2016 в 18:00 ч
 
Въпреки че все по-упорито се говори, че Anthony Johnson може да се изправи срещу Jon Jones, в случай че последният бъде напълно оправдан за употребата на забранени стимуланти, “Rumble” Johnson отправи предизвикателство към шампиона в полутежка категория Daniel Cormier.


С победата си над Glover Teixeira на UFC 202 Anthony Johnson затвърди осезаемо позицията си на претендент в полутежка категория, като сега той използва социалната мрежа Facebook, за да отправи официално предизвикателство към Cormier.

Ето какво написа “Rumble” Johnson:

“DC, искам да се бия с теб в Ню Йорк на 12 ноември. Имаме седем седмици и половина, за да се подготвим и да изнесем двубой, който феновете в Ню Йорк, а и света ще запомнят. Време е за битка! Когато Jon се замеси в проблеми и бе елиминиран от моя мач за титлата, аз те приех за свой опонент с предизвестие от само три седмици, въпреки драматичната разлика в стиловете. Ти беше по-добрият боец онази вечер и взе пояса. Тогава не настоях веднага за реванш, макар и да бях в правото си да го направя. Върнах се на опашката и отново си проправих път до предните позиции. Да бъдеш хедлайнер на събитие в Madison Square Garden е възможност, която идва веднъж в живота. Нека го направим! Топката е в твоето поле, Daniel. Стига сме играли тази игра на изчакване, която ти или UFC играете!”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес