Зареждане

Aldo намекна за бъдещи битки в лека категория

Aldo намекна за бъдещи битки в лека категория
Публикувано на: Юни 2, 2017 в 14:00 ч
 
Този уикенд шампионът на UFC в свръхлека категория (66кг.), Jose Aldo, ще се опита да обедини постоянната си титла с времената такава, която в момента се държи от Max Holloway.
 
Докато Aldo непрекъснато търси реванш от Conor McGregor, след злополучната загуба от ирландеца на UFC 194, наскоро президента на UFC Dana White заяви, че Conor няма желание да дава реванш на бразилеца.
 
Въпреки това, изглежда, че Aldo има план след UFC 212 да се качи в лека категория (до 70кг. - където в момента там шампион е  McGregor).
 
"Искам да се пробвам в други категории. Искам да се изправя пред нови предизвикателства, да срещна нови противници, да се бия в супер битки. UFC е отворил вратите си за това в момента. Преди се опитах да премина в лека категория, но не успях. Сега това ще стане."




 
Aldo обясни, че не иска да блокира дивизията, просто иска да бъде по-активен.
 
"Искам да правя супер боеве. Не искам непременно да оспорвам шампиона в дивизията. Искам да правя битки, които ми позволяват да остана активен. Всеки шампион се нуждае от големи битки. Искам да се бия колкото може повече пъти в рамките на едно година."
 
"Искам да правя битки в лека категория и ведага след това да се връщам в моята дивизия, за да защитавам колана си. Мисля, че феновете искат да виждат по-често Jose Aldo в Октагона. Искам тези супер битки, да получа нови предизвикателства, дори може да стигна до мач за титлата в лека категория, но след това ще се връщам да защитавам колана си. Не искам да взема колана и да спра.  Това е, което искам за себе си, затова се събуждам рано всеки ден и отивам във фитнеса, за да дам всичко от себе си"

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес