Зареждане

Affliction: Day of Reckoning - Horodecki влиза, Emelianenko излиза

Affliction: Day of Reckoning - Horodecki влиза, Emelianenko излиза
Публикувано на: Август 12, 2008 в 14:17 ч

Бившият боец на IFL и чудо от MMA, Chris Horodecki е подписал за три срещи с Affliction и ще дебютира в организацията на 11 октомври по време на Affliction: Day of Reckoning в Thomas & Mack Center in Las Vegas.

Chris Horodecki

Боецът тежка категория, Aleksander Emelianenko, който беше изваден от дебюта си в Affliction само секунди преди да е готов да влезе в битка с Paul Buentello, няма да е част от събитието през октомври.

 

Вицепрезидента на Affliction, Tom Atencio, преди няколко дни, на пресконференция в Las Vegas, говори за промяната на fight-card, за Affliction: Day of Reckoning.

 

Horodecki, канадецът, който премина към професионалистите, само ден след като отпразнува своя 18-ти рожден ден, се е състезавал  за ТКО, преди да се отправи към IFL. Сега 20 годишен, там той се превърна в една от най-големите звезди на организацията.

 

Ръководството на  Affliction, не е определило все още опонент за промоционалния дебют на Horodecki.

 

Междувременно, Atencio потвърди, че Aleksander Emelianenko, бившият боец от PRIDE и по-млад брат на руснака Fedor Emelianenko, няма да е част от шоуто на 11 октомври, както беше планирано първоначално.

Aleksander Emelianenko

Точно преди да стъпи на ринга, за събитието от Affliction, миналия месец, Emelianenko бе неочаквано изваден от fight card. Gary Goodridge бързо беше обявен за негов заместник. Калифорнийската спортна комисия, заяви, че 27-годишният боец е неспособен да се справи с лицензионните изисквания, въпреки че служители на Affliction, не можеха да разгласят каква е причината за това. Въпреки многократното заявяване, че Emelianenko е имал положителен резултат за Хепатит Б, неговият лагер отричаше това твърдение.

 

Emelianenko беше видимо притеснен след решението и каза, че проблемът е дошъл като пълна изненада. И въпреки, че боецът беше оптимистично настроен, че за второто събитие, ще бъде чист, Atencio заяви, че Emelianenko има още лицензионни проблеми и че организацията трябва да мине без него на събитието от 11 октомври.

MMA Bulgaria
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес