Зареждане

Велко Гюров преди двубоя му в RPC: Ще си говорим като приключим

Велко Гюров преди двубоя му в RPC: Ще си говорим като приключим
Публикувано на: Октомври 16, 2013 в 18:00 ч
Велко Гюров е един от талантливите състезатели на клуб Real Pain. Тази събота той ще демонстрира сила, тежки удари и техника срещу агресивния млад ММА боец от Pitbulls MMA, Павел Георгиев в състезанието RPC: Be Strong.
 
"Чувствам се във форма и с нетърпение чакам тази среща. Готвя се в залата на Real Pain - Jiu-Jitsu & MMA Academy с моят съотборник Тодор Желязков, както и с Георги Валентинов, Сергей Петров, Антон Петров, Веселин Веселинов, Димитър Гатев и други, на които съм благодарен за подкрепата и помощта."

Велко е известен с тежките си удари, агресивна игра в стойка, както и уменията му на земя - той е син колан по бразилско жиу-житцу. Всичко постигнато до момента му дава увереност, че е по-подготвен от опонента си.
 
"За противника ми, Павел, съм сигурен че ще е добре подготвен, но се надявам да му покажа, че не е достатъчно. Това е ММА и е трудно да кажем как точно ще протече срещата, ще си говорим като приключи.
 
На опонента си пожелавам да тренира здраво и да направим един наистина интересен мач за публиката."

MMA състезанието ще бъде кулминацията на фестивала Dimitar Dimitrov's Classic 2013, като преди него през деня в Арена Армеец ще се проведат състезания по граплинг, муай тай, жиу-житцу, стронгфит, вдигане от лежанка, бодибилдинг и бикини фитнес.

Билети може да закупите от касите на ticketpro.bg или от магазинът на ММА България.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес