Зареждане

Украинските бойци пристигнаха за Cage of Glory 5

Украинските бойци пристигнаха за Cage of Glory 5
Публикувано на: Август 22, 2013 в 17:15 ч

Украинските бойци вече са край Варна за поредната гала-вечер по ММА Cage of Glory 5 (Las Vegas Edition).

Турнирът по смесени бойни изкуства е утре в гранд хотел и казино „Интернационал” в курорта Златни пясъци край Варна и включва 6 боя – 5 професионални и 1 аматьорски между украински и наши представители. Битките са на открито, а паркингът за зрителите е безплатен. Кантарът за събитието е тази вечер в 20,30 ч.

Посланикът на Украйна Н. Пр. Микола Балтажи е канен на боевете. За тях се стяга сериозна украинска агитка, както и фенове от бившите съветски републики. Местата са около 1500, затова можем да изпреварим противниците, които иначе се стягат за убедителен успех срещу „лъвовете”.

Както знаем, топ-състезателят на спортния клуб по кик-бокс и муай-тай ТИМ Павел Филимонов ще дебютира в ММА именно в Cage of Glory 5 (Las Vegas Edition). Oрганизаторът на турнира по смесени бойни изкуства Митко Урумов от Cage of Glory Promotion разкри още, че противник на Филимонов е Владимир Сотников. Украинецът е шампион по ръкопашен бой, има и големи успехи в турнирите между центровете от Министерството на вътрешните работи на бившата съветска република. Двамата влизат в клетката в кат. до 70 кг, а самият Павел Филимонов няма нужда от представяне, защото е медалист от световни и европейски първенства по муай-тай и кик-бокс. За тази среща той се подготвя от Николай Добруджански.

В тежката категория (93 кг) ще видим родната звезда Никола Дипчиков.

Файткарта на Cage of Glory 5

кат. до 62 кг: Дмитрий Шаповал (Украйна) - Тодор Христов (България);
кат. до 77 кг: Юрий Штембуляк (Украйна) - Мартин Стоянов (България);
кат. до 62 кг: Александър Плетенко (Украйна) - Виктор Димитров (България);
кат. до 70 кг: Владимир Сотников (Украйна) - Павел Филимонов (България);
кат. до 93 кг: Владимир Брик (Украйна) - Никола Дипчиков (България).

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес