Зареждане

Сотир Кичуков под въпрос за МaxFight 29

Сотир Кичуков под въпрос за МaxFight 29
Публикувано на: Юли 13, 2012 в 15:15 ч

Поморийският шампион в категория до 62кг Сотир Кичуков е под въпрос за участието си в традиционният ММА турнир на 2 август, който от няколко поредни години се провежда в амфитеатърът „Арена” в Свети Влас. Кичуков е с леко разтежение и тренира на облекчен режим.

„Няма да рискувам докато не се убедя че е на 100 процента готов за игра. Може и да пропусне предстоящия 29-ти турнир от веригата. Времето ще покаже, може би ще е готов и в оптимална форма за септември” – сподели старши треньорът Теодор Карастоянов.

В „Максфайт 29” ще участват почти всички от професионалните бойци, възпитаници на карастоянов. В следващия етап от Гран При до 93кг продължава с участието си Атанас Джамбазов. За 12-та победа на ринга ще се качи Георги Стоянов-Станчев. В последния турнир от елитната бойна верига, бургазлията записа загуба и сега е амбициран да поправи грешката си. Наследникът на легендата Никола Станчев е записал в кариерата си 11 победи и само 1 загуба.

В турнирът ще участват и тежките Симеон Кичуков и Недялко Караджов. Групата се подготвя както в Бургаската зала „Аякс” така и в Поморие. От тази седмица треньорът Карастоянов е предвидил и триразови тренировки със сутрешни кросове до Елените.

Изключително важно е да се работи върху издържливостта. Тук въздухът е влажен, климатът е такъв и ние работим многоне само върху техниката, но и върху издържливостта” – сподели теодор. Той уточни, че седмица преди турнира ще намали с интензивността и времетраенето в тренировките.

Бойното шоу е на 2 август вечерта, с гарантирано шоу и висок адреналин.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес