Зареждане

Мариан Димитров срещу Камен Георгиев до 90 кг на TWINS MMA-10

Мариан Димитров срещу Камен Георгиев до 90 кг на TWINS MMA-10
Публикувано на: Май 4, 2015 в 21:03 ч

Мариан Димитров е шампион по борба класически стил и неколкократен медалист от държавните първенства по Бойно Самбо. След като има в колекцията си няколко медала от Бойното самбо тази година прибави и златен медал от държавното първенство в категория. до 90кг , а на следващия ден стана шампион по граплинг.

Срещу него застава предишния шампион в категория до 90кг-Камен Георгиев , който не взе участие на последното държавно първенство, поради участие на турнир в Япония. Двамата бойци имат участия и титли на ММА, Граплинг и Бойно Самбо. Тази среща между двама шампиони ще определи представителя на България на европейското първенство по Бойно Самбо в категория до 90кг , което ще се проведе след 10 дни в Загреб.

Правилника на Бойно Самбо позволява прийоми от Самбо, Джудо, Борба, Граплинг, Карате, Бокс и Кикбокс, като в допълнение са разрешени удари с лакти и глави.

Билети за TWINS MMA -10 могат да бъдат закупени на ticketpro.bg или на тел: 0888009028. Цена – 20 лева. зала „Христо Ботев” в София от 20.00часа. Зрителите на залата , ще могат да виждат всички детайли от мача и на голям екран. По телевизията ще се излъчват само репортажи. Телевизионно и интернет излъчване ще бъде разрешено на медийните ни партньори една седмица след галата! Очакваме Ви на 8 май 2015г. от 20.00 часа.

Потвърдени срещи до момента:

Никола Дипчиков vs Дани Митчел (Англия) до 84 кг
Валентин Бенишев vs Майкъл Брайтмън(САЩ) до 70кг
Виделин Видев vs Бранко Бабачев до 77кг
Александър Иванов срещу Петьо Кръстев до 77кг
Котя Кристиян(Молдова) срещу Росен Димитров до 77кг
Сергей Барбероше (Молдова) срещу Деян Топалски до 84кг
Валентин Тимов срещу Георги Георгиев до 84кг
Мариан Димитров срещу Камен Георгиев до 90кг –/Бойно Самбо-правила/

Очаквайте още срещи на "TWINS MMA 10"!

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес