Зареждане

Севдалин Славов преди MTGP: Няма да спра, докато не сбъдна мечтите си

Севдалин Славов преди MTGP: Няма да спра, докато не сбъдна мечтите си
Публикувано на: Юни 18, 2019 в 08:48 ч
Световният шампион по муай тай от Тайланд, Севдалин Славов ще запише участие в най-силната верига в Англия - MTGP.

Севдалин е опитен състезател на столичния клуб "Martial Animals" и освен това е европейски и многократен републикански шампион.

Бойният атлет ще запише участие в престижния турнир на 13 юли в Лондон, след като е получил покана и в момента провежда подготовката за битката си.

Вижте също: Български кикбоксьор пробива в MTGP


"Получих предложение от представител на MTGP за двубой с този противник на 67 кг и приех предизвикателството, защото моята цел е да се бия с най-добрите," сподели Славов за MMA.BG.

"Подготовката ми протича под ръководството на моят треньор Красимир Колев. В момента съм на лагер в Стара Загора, но иначе се готвя в боксова зала Lonsdale София, като там ми помагат Христиан Андонов, Михаил Николов, Илияна Гълъбова, Ангел Караиванов - които са изявени състезатели в различни бойни спортове. 

В момента съм на двуседмичен лагер в моя роден град Стара Загора, като спокойствието и помощта на всички близки ми помага да се настроя за предстоящата тежка битка."

А битката несъмнено ще е тежка. Срещу българския боец се изправя считания за новия крал на английския муай тай - Чарли Питърс, който държи победи над имена като Пакорн и Лиъм Харисън.
 
 
"Опонентът ми е добър изявен състезател, който се състезава в доста сериозни вериги. Имаме план за игра който изготвихме с моя треньор и смятам с това да изненадам моят противник."

Харисън несъмнено има доста опит както в К1, така и в муай тай със своите над 26 професионални битки. Той освен това е и състезател в редиците на най-силната азиатска верига за бойни спортове One Championship.

Това обаче по никакъв начин не разколебава старозагорецът, който е уверен в себе си и уменията преди битката през юли.

"Вярвам в себе си и няма да спра, докато не сбъдна мечтите си!"

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес