Зареждане

Рико Верхувен срещу Джамал Бен Садик 3 на Glory: Collision 3

Рико Верхувен срещу Джамал Бен Садик 3 на Glory: Collision 3
Публикувано на: Октомври 9, 2021 в 00:00 ч
Медиите в Нидерландия гърмят, че Джамал Бен Садик и Рико Верхувен най-накрая ще направят трилогия. Това ще се случи на GLORY Collision 3, което ще се проведе на 23-ти октомври в Арнем, Нидерландия. Срещата им ще бъде за титлата в тежка категория.

Верхувен трябваше да се бие с легендата Алистър Овърийм, но "The Reem" се оттегли заради контузия. Джамал от своя страна трябваше в същата вечер да премери сили с Бенджамин Адегбуи.

В миналото видяхме две битки между Верхувен и Садик. Двамата си размениха по една победа с нокаут. Третата им битка трябваше да гледаме в началото на годината, но Садик се оттегли заради контузия.

Верхувен е с рекорд 58-10 на ринга и е в серия от 14 поредни победи. Той идва след успех в турнир в тежка категория, който спечели в края на януари. Рико приключва 18 от срещите си и 2 пъти пада с нокаут. Той има 9 защити на титлата си.

Садик от своя страна е с рекорд 36-8-1 на ринга и е в серия от 4 поредни победи. Той не се е бил близо 3 години. За последно той победи трима в една вечер и спечели турнира на GLORY. Джамал приключва 29 от битките си и 4 пъти пада с нокаут.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес