Зареждане

Рико Верхувен ще се затвърди като легенда, ако бие Осаро

Рико Верхувен ще се затвърди като легенда, ако бие Осаро
Публикувано на: Октомври 12, 2023 в 02:00 ч
Рико Верхувен, безспорният шампион на GLORY в тежка категория, е готов за може би най-важната битка в кариерата си. Доминантът в тежка категория излиза срещу претендента Тарик Осаро, който е временен шампион на кикбокс лигата.

В тази битка Верхувен ще се бори за утвърждаване на легендарен статут в кикбокса. Шампионът Верхувен измина дълъг път, за да достигне върха на света на кикбокса. Той се доказа срещу героите от миналото, но вече идват други поколения. 

Но за да стане истинска легенда, един шампион трябва да победи три различни поколения противници. Първото поколение представлява миналото. Това са бойците, които оформиха Рико и му проправиха пътя нагоре в класацията.

Второто поколение се състои от настоящи бойци, като Джамал Бен Садик, който достигна върха по същото време като Верхувен и споделя една и съща цел, която е титлата. Те подобриха уменията си и принудиха Верхувен да стане още по-добър.

Третото и най-опасно поколение са изгряващите млади бойци, като Осаро, които са решени да детронират шампиона. Те са млади, гладни и изключително мотивирани да постигнат това, което шампионът вече е постигнал.

На 4 ноември по време на Glory Collision 6, Верхувен ще защити титлата си за първи път срещу претендент от ново поколение. Ако Тарик успее да победи Рико, той не само ще промени спорта, но и ще представлява бъдещето на кикбокса.

Рико Верхувен и Тарик Осаро ще рискуват всичко, за да запишат имената си в историята. Кой от двамата ще излезе победител ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес