Зареждане

Рико Верхувен: Пак ще нокаутирам Бен Садик на GLORY 77

Рико Верхувен: Пак ще нокаутирам Бен Садик на GLORY 77
Публикувано на: Януари 17, 2021 в 13:00 ч
Шампионът на GLORY в тежка категория Рико Верхувен е готов за поредната защита на своята титла. 31-годишния боец оглавява GLORY 77, което ще се проведе в края на месеца в Нидерландия.

"King of Kickboxing" ще срещне познато име в лицето на Джамал Бен Садик. Битката между тях ще бъде трета. В миналото двамата си размениха по една победа с нокаут и този път ще сложат точка на тази вражда.

Верхувен е в серия от 12 поредни победи и няма загуба от 6 години. Рико печели 56 битки, в които нокаутира 17 съперници. Почти не остана време до битката и от GLORY додоха пресконференция, на която двамата отговаряха на въпроси. Ето какви са очакванията на Верхувен за трилогията със Садик:

Ще запиша поредна защита на титлата. В първия рунд на битката с Джамал направих грешка и той ми вкара добър удар. След това обаче успях да го доминирам. Преди втората ни битка той ме наплю в лицето. Мисля, че цялото напрежение идва от негова страна. Джамал излъга, че съм казвал някакви неща. 

Успях да го нокаутирам и за мен всичко свърши в тази битка. Свършихме си работата и всички бяха щастливи. Исках да му стисна ръката, но той дори не ме погледна. Той не ми показа уважение. За мен няма значение, защото битката си е битка. Тренирам всеки ден. Двамата с него сме на различни нива. 

Той е добър боец. Силен е и едър. Има добра техника, но ако си мисли, че кардио ще го спаси, тогава късмет. Садик се е научил само как да пада и да бъде приспиван. Аз го уважавам, но той знае какво ще стане. На различни нива сме. Във втората битка предсказах, че ще го нокаутирам в 5-тия рунд. 

Този път няма да има прогноза. Ще го запазя като изненада. Битката е добра и хората искат да я гледат. Той успя да спечели турнира, но извади късмет в него. Очаква ни страхотна битка, в която пак ще го нокаутирам.

Кой ще победи ?


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес