Зареждане

Рико Верхувен: Нямам търпение да се бия с Алистър Овърийм

Рико Верхувен: Нямам търпение да се бия с Алистър Овърийм
Публикувано на: Януари 18, 2022 в 02:00 ч
Рико Верхувен няма търпение да се качи на ринга с легендата Алистър Овърийм. Двамата трябваше да се бият в края на миналата година, но тогава Овърийм се контузи и отпадна от срещата. Верхувен остана в картата на събитието и защити титлата си с нокаут над Джамал Бен Садик.

Верхувен е с рекорд 59-10 на ринга и има 10 поредни защити на титлата в тежка категория в GLORY. Той е в серия от 15 поредни победи и няма загуба от 7 години. Верхувен е впечатлен от постиженията на "The Reem" и няма да му позволи да го свали от трона.

В интервю за медиите в Верхувен реши да говори за Овърийм и каза:

Доволен съм от противника. Развълнуван съм, че Алистър се върна в кикбокса и смятам, че това е добро име, което да добавя към списъка си. Овърийм е жива легенда в бойните спортове, в кикбокса и в ММА и като цяло се представи доста добре. Той спечели всички титли с изключение на тази в UFC. 

Алистър стана шампион в K-1, Strikeforce и Dream. Той направи много в спорта. Има много титли до името си. Сега той ще се опита да го направи в GLORY, а ние ще бъдем там, за да го спрем. Вълнувам се, щастлив съм и нямам търпение да чуя дата за срещата. 

Ще успее ли Овърийм да спре Верхувен ?

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес