Зареждане

Легендата Don "The Dragon" Wilson срещу ветеран от UFC 1

Легендата Don "The Dragon" Wilson срещу ветеран от UFC 1
Публикувано на: Юни 30, 2017 в 16:00 ч
 
Don ‘The Dragon’ Wilson е легенда в света на кикбокса, която е записвала победи срещу много тежки опоненти, включително Maurice Smith, Dennis Alexio и дори се бори със ветерана от UFC 1 Art "One Glove" Jimmerson, което ще видим във видеото по-долу.
 
Wilson имаше уникален стил, който беше напред във времето, когато той се състезаваше. Той контролираше дистанцията с лекота и избягваше без затруднения повечето удари на съперниците си.
 
Wilson влезе в света на кикбокса, след като беше изучавал кунг фу продължително време, но се наложи да се откаже от този стил, защото тогава нямаше конкурентни събития, на които практикуващите кунг фу да могат да тестват уменията си.
 

 
Неговият опонент в тази кикбоксова среща бе ветерана от UFC 1 Art Jimmerson, който беше известен с носенето на една боксова ръкавица по време на единствения му мач в света на ММА срещу легендата Royce Gracie. 
 
Jimmerson имаше известен успех като боксьор, но повечето го смятаха за посредствен и "The Dragon" се оказа твърде голяма хапка за него в тази среща от 1987-ма година.
 
"One Glove" имаше няколко добри момента в тази битка, но в крайна сметка загуби с нокаут в шестия рунд.

 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес