Зареждане

Еднорък кикбоксьор стана шампион

Еднорък кикбоксьор стана шампион
Публикувано на: Декември 31, 2023 в 10:00 ч
Карлос Мачадо, кикбоксьор само с една ръка, наскоро постигна още една впечатляваща победа.

Мачадо нокаутира опонента си и спечели титла. Неговият подвиг, който се случи в Аржентина, доказва, че кикбоксът е възможен дори с една ръка и вдъхновява мнозина в света на бойните изкуства. На 3 години Мачадо е диагностициран със злокачествен тумор, което води до ампутация на ръката.

Това събитие, което би означавало психологически упадък за много деца, се превърна в движеща сила за Мачадо да продължи напред. Посвещавайки се на кикбокса и муай тай, той тренира интензивно и преодолява физическите и психически предизвикателства, породени от увреждането му.

Упоритата работа и отдадеността на Мачадо вече бяха очевидни в предишната му битка срещу Емануел Валехо. С впечатляващ нокаут той не само доказа уменията си на ринга, но и безпрецедентната си упоритост и сила.

Видеото от победата на Мачадо се разпространи в социалните медии, като зрителите станаха свидетели на неговия изключителен талант и решителност. Постижението на Мачадо е пример за това как страстта и постоянството могат да доведат до постижения в спорта.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес