Зареждане

Джамал Бен Садик със страховит нокаут над Адегбуи

Джамал Бен Садик със страховит нокаут над Адегбуи
Публикувано на: Август 20, 2022 в 23:30 ч
Мароканската кикбокс звезда Джамал Бен Садик се завърна с тежък нокаут.

Голиат оглави кикбокс събитието GLORY 81, което се проведе преди малко в Германия. Той направи реванш с Бенджамин Адегбуи в тежка категория. Бен Садик вече имаше 1 победа с нокаут над Адегбуи преди 4 години. Сега Джамал беше във феноменална форма и нанесе страховит нокаут над румънеца.

Бен Садик залагаше на джабове, а Адегбуи предпочиташе лоу киковете. Джамал успя да прати в нокдаун Бенджамин, който намери сили да се изправи и да продължи битката. Голиат обаче влезе още по-агресивно. Той започна да вкарва комбинация от леви и десни крошета на Адегбуи и го притисна в ъгъла.

Тежко дясно кроше в брадичката спря тока на Адегбуи, който започна да се клати, но Бен Садик не показа милост. Джамал опита ляв, но пропусна целта, след което с ново дясно кроше прати вече нокаутирания Адегбуи на земята.

Така мароканеца спечели с нокаут в последните секунди на първия рунд. Бен Садик се връща към победите и си пожела шанс за титлата. Той посвети победата си на краля на Мароко, който ще има рожден ден. Адегбуи от своя страна навлиза в серия от 2 поредни загуби с нокаут.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес