Зареждане

Двоен шампион на GLORY иска Бадр Хари и Верхувен

Двоен шампион на GLORY иска Бадр Хари и Верхувен
Публикувано на: Октомври 5, 2020 в 16:00 ч
Звездата на GLORY, Алекс Перейра иска да направи големи битки срещу легендата Бадр Хари и шампионът в тежка категория Рико Верхувен. 33-годишния бразилец е двоен шампион и държи титлите в средна и полутежка категория. Перейра е известен и с двете си победи над Израел Адесаня, който е шампион в средна категория на UFC. Всъщност Алекс е единственият боец успял да нокаутира Адесаня.

"PoAtan" е с рекорд 41-6 на ринга и 30 от победите му са с нокаут. Той е в серия от 8 поредни победи и има 3 битки в ММА, от които 2 победи и 1 загуба. Преди време Перейра говореше за връщане към ММА, но за сега е решил да се придържа към кариерата си в GLORY. Ето как опасния бразилец коментира Адесаня, както и бъдещето си в бойните спортове:


Още преди битката между Адесаня и Коста говорих, че ще е тежък сблъсък. Имам 2 битки с Адесаня и знам колко е опасен. Той е корав и много умен. Адесаня е завършен боец в кикбокса и ММА. Коста се справяше добре до момента и можеше да спечели, но от гледна точка на стиловете, това беше лоша битка за него. Той трябва да направи някои промени. 

Не мисля, че Израел има интерес към нова битка с мен. Аз го победих два пъти и го нокаутирах. Не се знае какво ще стане в бъдеще. Тренирам ММА и играта си на земя, но съм страйкър и се бия в най-голямата кикбокс организация. Моя договор с GLORY ми позволява да правя по две битки в клетката на LFA, но съм фокусиран върху кикбокса. 

Шампион съм в средна категория и временен такъв в полутежка категория. Трябва да обединим поясите с Вахитов. След това искам да направя големи битки с Бадр Хари и Рико Верхувен. 

Ето как Перейра нокаутира Адесаня:








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес