Зареждане

Доновън Висе нокаутира Юсри Белгаруи и стана шампион

Доновън Висе нокаутира Юсри Белгаруи и стана шампион
Публикувано на: Септември 5, 2021 в 00:00 ч
Доновън Висе успя да спечели титлата в средна категория. 24-годишния боец от Суринам сподели ринга с Юсри Белгаруи в главната битка на супер сериите на GLORY 78, което се провежда в Нидерландия.

В първия рунд Висе беше много по-активен и вкара по-добрите попадения. Белгаруи позволи на Висе да контролира нещата и загуби рунда с това, че беше прекалено пасивен.

Във втория рунд Белгаруи се събуди и вкара добри попадения. Висе не му остана длъжен и бомбите валяха от двете страни. В края на рунда Юсри вкара тежък удар с коляно в брадата на Висе, който остана на крака. Доста равностоен втори рунд.

В третия рунд Висе вдигна оборотите. Той смаза Белгаруи с комбинации от леви и десни удари. Висе приклещи своя съперник във въжетата, след което му вкара брутално коляно в главата. Този удар отвори голяма аркада на челото на Юсри, който остана на крака, но не знаеше къде се намира.

Силен десен от Висе и Белгаруи е на земята. Той успя да се изправи, но рефера го прати в ъгъла, след което се намеси лекар и прекрати срещата. Така Висе спечели с нокаут в третия рунд и грабна титлата в средна категория.

С тази победа Висе за втори път бие Белгаруи и навлезе в серия от 5 поредни победи.



 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес